Saturday, August 22, 2015

Lagi Seminggu!

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Hai! Selamat pagi sabtu. Itu dia kembali menulis selepas line dan keadaan diri yang tak berapa nak stabil. Akhirnya setelah berpindah bilik, line dekat sini jadi cantik dan diri pon menjadi stabil. Ehh! Hahah taklah, line okay, makanya wujudlah entry hari ini. Keadaan diri masih belum pasti. Huhu

Pada 13 Ogos 2015 yang lalu, cx telah diwajibkan admit ward waktu itu juga tetapi cx datang malam. Miahaha. Sesuka hati sahaja. En.suami lagilah, katanya admit esok sahajalah. Hahaha apa pon tak boleh. Anyway, malaslah nak admit awal-awal. Iyalah, baru discharged but then masuk balik. Fiuhh. Letih mak nak. Ingat nak pergi holiday ke bersuka ria? Huhu. Okaylah, setelah berperang selama sepuluh hari bertapa dekat sini, hari yang ditunggu pun tiba. Re-scan bagi menentukan tahap ketidakbahayaan. Ehh! Ada kan perkataan ni? Bolehlah eh. Huhu
Ini namanya dekat hospital sahaja ada. Muahahah
Re-scan tersebut adalah pada hari kelmarin 20/8/2015 tetapi doktor pakar tunda pada hari semalam 21/8/2015 dan keputusannya? Alhamdulillh much better than before. Tetapi, masih kena tahan di sini. Allah. Doktor kata, "saya tak pasti tahap dia berapa, jadi awak kena stay sini lagi seminggu dan kita re-scan". Gedebuk! Nangka busuk jatuh dah~ 

Baiklah. Makanya bermulalah episod penantian seterusnya sehingga 28/8/2015 jumaat nanti. Bersempena hari jadi abah mertua cx. Yeah! Harapannya result positif dan terus boleh discharge. Amin. Korang jangan lupa doakan cx ya. Hihi. Terima kasih semua. 

Cx's says: 
Nak jumpa cx tak? Mohler melawat cx di sini. Muahaha kbai~

Alhamdulillah
Lahirkanlah keikhlasan dihatimu

1 comment:

Cikna said...

Admit kat mne, semoga dipermudahkan segalanya... makanan kat lua bnyk yg sedap2.....;-)