Wednesday, August 12, 2015

Review : Lipstick Silky Girl Moisture Plum 08

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Holla! Selamat petang semua! Bulan lepas cx ada mencari jenis lipstick yang sesuai memandangkan cx nak tukar lipstick.  Disebabkan tiada yang suggest the best lipstick, makanya cx review sendiri dekat blog orang lain. Cx pon tak ingat blogger mana yang review pasal lipstick. Huhu Tetapi cx usha banyak jenis lipstick dan banyak jenis blog yang cx singgah. Hehe


Cx usha seharian dan Alhamdulillah cx berkenan dengan satu jenama lipstick ini. Not bad lah sebab dia siap ada lip balm penyegar bibir sekali dengan lipstick.  Color pon menarik disebabkan cx memang nak cari color yang nice-nice, makanya ia memenuhi citarasa cx. Hihi. Alhamdulillah harga pon cantik. 

Credited

Taraa~ inilah lipstick yang cx berkenan itu. Silky girl plum nombor 8. Cx berkenan juga yang no.07/09 (*lupa. Haha) tapi taknak beli banyak, makanya bila ditanya en.suami, beliau suruh pilih.. kalau taknak pilih, katanya ambil sahaja dua-dua. Amboi. Huhu Tapi cx taknak. Hahah ambil satu sahaja. Boleh pakai tak kira tempat dan masa. Memang best dan terbaik. Cx tiada pula gambar yang dah siap pakai. Almaklum kena minta izin suami dulu sebelum attach any photo. Huhu sorry ya. Korang boleh google sendiri hiji. Cx lupalah berapa ringgit tapi below RM20. Okaylah. Babai.

Alhamdulillah puas hati
Lahirkanlah keikhlasan dihatimu

4 comments:

Shahida Dzulkafli said...

Cantik warna nie..da pernah tgk..lama dah x pakai lipstick..tetibe teringin lak lepas tgk CX nye entry nie..

Shahida Dzulkafli said...

Cantik warna nie..da pernah tgk..lama dah x pakai lipstick..tetibe teringin lak lepas tgk CX nye entry nie..

Nadia Johari said...

Sekrg nad pun tengah cari gincu merah..hehe

Siti Yang Menaip said...

yup.. Silky Girl antara yang best.. tp CT ada 1 je hehe sbb pakai pun jarang..