Friday, January 8, 2016

Drypers : Free Hand Puppet!

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Email from drypers
Okay entry sebelum ini cx ada update tentang claim hadiah daripada drypers point kan? Siapa yang dah usha pasti tahu apa yang cx nak kongsi kali ini. Baiklah. Sebelum nak tebus, macam biasa kita perlu daftar ahli dan apa yang menariknya, daftar sahaja, terus kita dapat hadiah percuma! Setiap satu pendaftaran akan menerima hand puppet percuma daripada pihak dryper dan cx dah dapat pon! Korang akan dapat mesej melalui email terlebih dahulu. Dalam 4-6 minggu, dapatlah! Seronokkan? Hehe Nanti cx share gambar free hand puppet yang cx dapat tu. Sekarang tak lepas pula nak upload gambar. Haish geram. Huhu oklah. Bai.

Anak itu amanah
Lahirkanlah keikhlasan dihatimu


1 comment:

Farahain ZFA said...

ain siggah sini .
dh lama tak jenguk blog cx.
hehhee