Wednesday, January 6, 2016

Gila Game Baru!

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Holla! Mood hari ini nak kongsikan game terbaru yang menjadi pilihan cx lately ini. Semua gara-gara terpengaruh dengan adik bongsu cx. Not bad game ini. Menarik tak bosan. 

Piano Tiles 2
Haa.. inilah game yang menjadi kegilaan cx sekarang. Piano Tiles 2! Kemain seronok lagi. Bolehlah hilangkan bosan. Korang mesti tak main game macam inikan? cx je melayan. Mainan budak-budak. Kihkihkih. Okay. Kalau nak join.. pergilah search. Memang awesome! :) 

Seronoknya game ini adalah kerana dapat melatih kepantasan kita, dapat asah tahap fokus kita dan paling best kita sentiasa berusaha untuk menjadi yang terbaik antara yang terbaik sebab kita boleh lawan dengan kawan-kawan facebook. Not bad lah game ini. Cx sekarang sedang kumpulkan crown. Bintang-bintang tu cx nak hapuskan. Hehehe oklah nak sambung game. Bai.

Muzik itu indah
Lahirkanlah keikhlasan dihatimu

No comments: