Friday, January 29, 2016

Kenapa Followers Blog Hilang?

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Alahai semakin hari semakin susut jumlah followers blog cx ini. Sedih kemain dihati okay. Bukan mudah nak dapat followers a.k.a readers. Lama tu nak dapat jumlah yang ada sekarang waima tak sehebat bilangan followers blogger famous.  Since 2011 berblogging.. sedih rasa. Fiuhh. 


Cx pada mulanya ingatkan followers unfollow cx tetapi makin lama makin pelik pula.  Takkan mogok kot? Haha cx bukan blogger famous. At last cx up status dekat facebook. Then daripada situlah cx dapat jawapan. Hurm okaylah. Terima dan redha sahajalah. Korang boleh tengok jumlah terkini dekat left side. Malas nak screenshot, makin sedih hati bila mengenangkannya huhu. 



Okaylah. Biarlah followers hilang pon. Nak buat macam manakan? Just hopefully masih ada readers. Anyway, thank you semua bloggerians. :) kbai

Salam Jumaat 
Lahirkanlah keikhlasan dihatimu

8 comments:

TeTo YakSa said...

followers kurang x apa, asalkan smngt menaip jgn kurang.. hehehe..sabar ja ahhh

ary_lee said...

Lately just ada masa baca, without tinggalkan kesan. Hi CX! Kita still lagi follow awak,. Lol. Haha!

Anonymous said...

samalah kita.. bru eksitd daat 300 (300 baru. haha).. skali turun 4. then 6. fuhhhh sdihhh. wanieseuk.blogspot.my/2016/01/songket-preview.html

Farahain ZFA said...

ain pun sama . tak apa yang penting semangat berblog masih kental :)

Khamsi Abdullah said...

owh..haah. Google delete blogger yang tak aktif tu. Saya punya followers pon hilang dua tiga ketul

aRz MoHa said...

Saya hilang banyak juga

Mohd Noor Shawal said...

Singgah stalk + follow sini.. ^^

jemput singgah n follow blog shawal juga.. :)

http://akubukaninnocent.blogspot.com/2016/02/pencarian-sponsor-giveaway-february.html

Mia Liana said...

memang macam tu... hanya tinggal yang follow kita guna google account je... kak mia hilang 1k lebih.. uwaaaa