Tuesday, January 19, 2016

Piano Tiles 2 : Awesome Game!

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Hi! Sebelum ini cx ada update tentang Gila Game Baru. Kalau belum baca, entry ada di SINI . Kali ini nak kongsikan juga serba sedikit pasal game ini setelah terbaca entry shark key di SINI . Cx pon taknaklah ketinggalan berkongsi. Hehe


Memang jadi gian sungguh game ini. Cx mulanya pon terkial-kial juga nak tekan tile tu tapi once kita dah asyik sangat, lama-lama akan okay. Yalahkan, practice make perfect. 


Target cx sekarang adalah bukan kejar level tetapi kejar bilangan mahkota seperti dalam gambar first tu.  Selain itu, target kedua adalah taknak ada bintang langsung. Hahaha. So sekarang target kedua dah tercapai cuma target pertama untuk dapatkan banyak bilangan mahkota itu belum termampu sebab tile laju sangat haha. Tak tercapai dek jari nak ikut lelaju. 

Target seterusnya adalah selepas target pertama dan kedua tercapai, baru cx beralih ke next level. Target terakhir pula nak cuba kalahkan adik cx yang telah berjaya menjadi juara untuk kebanyakkan level. Kemain laju jari adik cx. Fiuhhh~ Okaylah itu sahaja nak share. Hehe kbai.

All the best!
Lahirkanlah keikhlasan dihatimu

1 comment:

tiga lalat said...

sonok je main game kann., hehe2