Sunday, June 4, 2017

Rezeki Menang Contest Perfume & Therapy LipMatte

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Sungguhlah dah kalau rezeki, takkan kemana. Paling penting is usaha. Alhamdulillah. Syukur sangat sebab bulan May 2017 merupakan bulan yang sangat seronok. Banyak impian dan keinginan tercapai. Terima kasih Allah. 


Alkisahnya begini tau, pada 25 May kelmarin, ada satu akaun facebook ni open contest dan siapa yang bertuah akan dapat hadiah therapy lipmatte dan minyak wangi. Cx saja cuba nasib, suka-suka. Komen pon satu dua ketui. Hehe Tapi tak sangka bila owner cakap lagi beberapa minit contest nak tamat, cx pon masa tu ada masa, Alhamdulillah cx jadi orang yang bertuah tu. Syukur sangat.

Produk Elysian
Kalau dah rezeki. Kita memang takkan sangka datangnya dari mana, tiba-tiba kita dapat. Terima kasih Allah. Syukur sangat tau. Siapa yang tak suka dapat hadiahkan? Terima kasih kepada sis @Rebecca Melessa sebab buat contest ni. Cx jarang tau ada luck kalau join benda-benda gini. Jadinya jadi sukalah bila sesekali ada luck. Hehe Alhamdulillah.

Perfume & Lipmatte therapy
Haaa inilah hadiah cx! Minyak wangi ni sungguh bau dia sangat menenangkan. Serius tau. Wangi, lembut dan tenang sahaja bau. Therapy gitu. Cx jenis yang sensitif dengan bauan ni meaning macam cerewetlah but this perfume Ya Allah, lembut sangat bau dia. Bila cx buka sahaja penutup dia, tenang je bau. Serius tau. Ikhlas ni. Lepastu, lipmatte dia alahai sweet je color . Bila kita pakai, bibir kita akan lembap dan terpelihara tau daripada kekeringan. Warna pon soft je :) cx suka tau. 

Ini ikhlas punya puji, bukan sebab cx dapat hadiah tau. Sungguh. Korang boleh contact sis Rebecca tau kalau nak order :) Harga pon berbaloi dengan quality produk. Tak rugi. InShaaAllah.

Syukur Ya Latiff
Lahirkanlah keikhlasan dihatimu