Monday, September 4, 2017

Sedapnya Pavlova !

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Pavlova? Ya pavlova. Siapa peminat pavlova? Adudududu. Baru sebut dah ngences. Sedap tak terkata. Kalau macam ni selalu, boleh gemukssss cx tau. Hahaha.


hai hai hai. Sebenarnya sejak kebelakangan ini, cx jadi gila dengan pavlova. I don't know why but seriously, i am craving like crazy. Tak tahulah hantu pavlova mana yang dok merasuk hahah. Tapi lidah ni ngences je bila cakap pasal pavlova. Sedapnyaaa ya ampun. 


Tengok gambar pon dah boleh meleleh air liur oii! Haritu nak makan sebab asyik lalu lalang je gambar pavlova dekat ig sis @fara_ally ni tau. Tup-tup, adik cx belanja pavlova. Muahaha! Tuah ayam nampak dikaki, tuah manusia, tak siapa yang tahu. Haha! Cx sangat bahagia. Lalalala.


Sedap gila! Sis @fara_ally buat sangat sedap hokay. Tak manis sangat. Sedap-sedap je sweet - sweet gitu kata orang. Sis fara ni study sains tapi bakat terpendam beliau is baking. Mak aih. Berbakat sungguh. Dahlah pandai, berbakat pula baking. Bukan setakat pavlova je tau, macam-macam lagi sis fara boleh buat. Brownies, kek hantaran tunang/kahwin, cheese tart, creampuff, dan banyak lagi. Bolehlah uols kalau nak order ke kan, terus je terjah instagram beliau. Tu haa dekat gambar ada nama ig. Hehe. 


Lepas ni nak order lagi tapi cx takut gemukss. Hahaha! Tapi lidah dan tekak sangat memaksa. 1box ni boleh habis time tu juga tau sebab sangat sedap! Untung-untng ada orang belanja lagi. Muahahah! Okay-okay, kemain mengences lagi ni haa. Ada yang cx order sekotak ni kang. Haha kbai.

Bukan mengidam ok
Lahirkanlah keikhlasan dihatimu

2 comments:

Zuhaira Nasrin said...

sedap nampak tuuu.. lama tak makan :D

Kin Naz said...

sedapnya