Monday, October 7, 2013

Segmen 'Kami Kembar Kami Geng'

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

hit banner
[ 4 February ]

semoga ada rezeki
"lahirkanlah keikhlasan dihatimu"

22 comments:

Unknown said...

eh,sama bulan je....nana 19hb:)

Wanie Masduki said...

Gud luck..:-)

Lieya Von Jay said...

slmt bersegmen :)

PCL said...

tak sama la kita cx..mana boleh kembar mcm ni?? selamat dapat ramai kembar..

Unknown said...

Kita tak sama la cx :)

Unknown said...

gud luck..
ada masa shark join nnti..
bulan dah sama dh tu.
hehe.

mselim3 said...

Assalammualaikum... cx,

selamat bersegmen k.

mselim3

Unknown said...

goodluck ye :)

dEdEQ dE wIshEs said...

GUDLUCK YUNK :)

kakitravelkhairuddin.blogspot.com said...

tahniah....

@ladyinabaya said...

hai akak! purple semua blog ni..dari segmen yang sama. kita kembar ke? http://just-myyself.blogspot.com/2013/10/segmen-kami-kembar-kami-geng.html

Farah Arina said...

yeayy , kita geng . february :D
cuma tarikh ye tak sama , hehe .

Miss Anonymous said...

Singgah sini,
Dari segmen yang sama,
Segmen 'Kami Kembar Kami Geng'
Jemput join contest ini kalau tak keberatan,
Giveaway Ulang Tahun Pertama GreenApricot

Unknown said...

Singgah sini :)

http://shastory-sha.blogspot.com/2013/10/segmen-kami-kembar-kami-geng.html

Unknown said...

Datang dari segmen yg sama. Salam perkenalan. Good Luck dan selamat bersegmen ye. Jemputlah singgah ke blog saya pulak ye :)

http://aqueiez95.blogspot.com/2013/10/segmen-kami-kembar-kami-geng.html

Unknown said...

Datang dari segmen yg sama. Salam perkenalan. Good Luck dan selamat bersegmen ye. Jemputlah singgah ke blog saya pulak ye :)

http://aqueiez95.blogspot.com/2013/10/segmen-kami-kembar-kami-geng.html

Murni Mohd Yusof said...

singgah sini =)
gud luck!
http://murnimohdyusof.blogspot.com/2013/10/segmen-kami-kembar-kami-geng.html

LienLiendot said...

salam. dtg terjah dari segmen yg sama. gudluck yer. jemput terjah blog lin pulak :D

http://lienliedot.blogspot.com/2013/10/segmen-kami-kembar-kami-geng.html

aishah said...

Hye Assalammualaikum. Singgah sini dari segmen yang sama :)
Kalau ada masa jemput singgah blog saya dan lihat banyak giveaway menarik ^^

http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/10/segmen-kami-kembar-kami-geng.html

Nadhirah said...

Hye :) dari segmen yg sama .

http://adichiee.blogspot.com/2013/10/segmen-kami-kembar-kami-geng.html

NurAlja said...

Terima Kasih kerana sudi Join Segmen 'Kami Kembar Kami Geng'
Senarai Peserta dah diupdate . Boleh lah blogwalking ^^
Tarikh Tamat terpaksa dicepatkan iaitu pada 05 November 2013 [selasa]
Ada macam-2 UPDATE dan Pertukaran yang tak dapat Kami elakkan .
Boleh baca terus dilink bawah ini untuk tahu lebih lanjut ...

Terima Kasih dan Maaf atas kekurangan Segmen Kali ini :)

http://www.cahayapermata.my/2013/11/top-referral-segmen-kami-kembar-kami.html

sarah said...

datang sini dan follow dari segmen same . jemput ke blog sy pula

Segmen 'Kami Kembar Kami Geng'