Thursday, August 6, 2015

Kad Raya Kedua 2015!

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ


Hai!! Selamat pagi! Allahuakhbar! Lamanya tak update blog. Bukan main sibuk. Sedangkan banyak benda nak up tapi tak berkesempatan. Maka jadilah ianya kelambatan dan kelewatan.  Okay moh sini nak ceghita. 

Sebelum ini cx ada join Kad Raya GA by Nina pada 6hb Julai 2015, dan Alhamdulillah tersenarai antara yang dapat kad raya. Syukur. Seronok bila dapat kad raya pada zaman sekarang ini. Iyalahkan, tradisi lama yang makin dilupakan. Sekarang semua whatsapp manjang. Huhu. Alhamdulillah dapatlah juga merasa lagi kad raya sampai ke rumah. Huhu. 

Memang Ramadhan lalu cx target join mana-mana GA yang ada bagi kad raya. Hehe Alhamdulillah rezeki. Suka sangat okay :) Anyway, kad ini sudah lama sampai pada 14hb Julai 2015 tetapi seperti cx katakan tadi, sibuk memanjang. Hehe. Okay cx nak ucapkan jutaan terima kasih kepada Nina sebab buat GA tersebut! Terima kasih kad raya! :)

Cx's says:
Dapat sahaja kad raya, en.suami yang tolong bukakan. Katanya daripada siapa? Terus cx cakap, dah kalau alamat guna nama CXopportunities, sudah pastilah platformnya juga daripada blog. Heehe  Jeleslah tu tak dapat kad raya. Muehehe.

Syukur Selalu
Lahirkanlah keikhlasan dihatimu

3 comments:

Unknown said...

waa....thniahhh....bkn senang nk dpt kad raya skg hihih

Husein Husaini said...

tahniah.. comey kad raya tu

Sha Mohamed said...

Tahniah cx..