Thursday, August 30, 2018

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

AJOMM JADI PENGANTIN SETIAP HARI ‼️♥️😍 PAKAI INAI DAMIA MEMANG PUAS HATI SANGAT TAU‼️😍🌹

Siapa yang dah cuba inai damia ni, gerenti puas hati sangat tau! Janji sumpah setia kau dan aku gittewww! Sumpah tak cari lain dah! Aicewah! Cinta sungguh dah nampaknya dengan inai asli damia 😍😍😍 Terbaik 👍😘

Sis pakai 5jam tau. Tengok warna dia macam mana? 😍♥️ Wow sangat !

Dedulu sis bukanlah peminat tegar untuk berinai ni sebab dok fikir, leceh nak kena tumbuk daun pokok 🌱 inai halus halus untuk dijadikan paste. Kemudian kena pakai berejam tapi warna tak menepati citarasa. 🥀 🤦Betul tak? Siapa macam sis? 🤭 🙋


Lepastu, bila dah malas nak menumbuk, kita pon dok mencari inai segera yang dah siap di pasaran. Tapi ⁉️⁉️ Ya Allah ❗ Tak pernah nak puas hati tau. Yelah, memula pakai memang cantik tapi sehari dua, inai mula terkopek dan menggelupas. 😭😭 Sedih sangat.


TAPI TAPI TAPI . . Sekarang tak sedih dah sebab INAI DAMIA kan adaaaa 😍 ♥️ Sis jatuh cinta habis dengan inai damia tau. Mana tidaknya, ajommm usha sikit apa yang best sangat inai damia ni 😃

😍 100% Inai Asli tanpa bahan pewarna.
😍 Inai sah dibawa solat.
😍 Warna tahan lama, pekat dan tak mudah luntur

😍 Bau wangi inai asli daun pokok

😍 dan yang paling best, inai tidak akan hilang bertompok serta bercapok. Luntur secara natural. Jadi mantain cantik gitu warnanya.

Haaa, suka ke suka❓😃 ♥️ Kan sis dah cakap, inai damia is the best tau! 😘🌹Tak rugi beli dan jatuh hati. Auuchh! 😘 Ajommm dapatkan sekarang! Ada MERDEKA SALE tau sesaiyang semua. Rugi tak grab sekarang! Meh whatsapp sis lelaju ♥️
Sekarang tengah ada MERDEKA SALE. ajomm dapatkan inai damia sekarang! Berbaloi² oii 😍




Jom jadi pengantin 24/7 😍
Lahirkanlah Keikhlasan dihatimu

Monday, August 27, 2018

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Hi semua sesaiyang dunia akhirat. Hari ni cx nak share sikit pasal base makeup penjagaan kulit wajah kita. Jangan ralit sangat tepek sana sini dekat muka tu tapi tak tahu apa kelebihan dan kesan produk yang kita pilih. Nanti muka dah breakout, dan dan nak nangis tepi bucu katil tersedu sedan kan? Uppsst! 
Siapa suka pakai foundation? Ada juga yang sejenis tak suka kan? Tapi sesaiyang, foundation ni perlu tau untuk kita menjaga kulit. Lagi lagi kalau nak keluar rumah, kita atleast kena tepek foundation supaya wajah kita bebas cela dan kotoran yang datang dari luar. Kita bukan nampak pon. Kali ni cx nak syorkan skincare yang best sangat. WHITEROSE PERFECT FOUNDATION SKINCARE. 


Apa yang bestnya foundation ni adalah ianya BUKAN SEKADAR FOUNDATION tapi ianya mengandungi empat jenis kegunaan, ALL IN ONE. Tak perlu lagi keluar duit beli krim siang, krim malam, sunblock segala bagai. Pakai sahaja WHITEROSE PERFECT FOUNDATION SKINCARE ni. COMPLETE! Fara Lee pon suka guna tau! Favourite lagi! 😘 Percaya ke idokk?? 

Fara Lee pon pengguna Whiterose Skincare tau! 🌺♥️
Complete set! All in one! 



Whiterose skincare lengkap dengan SERUM, MOISTURIZER, DAY CREAM dan SUNBLOCK yang mengandugi SPF50. Best ke best? Kan cx dah cakap, COMPLETE ALL IN ONE! Dahlah comel, mudah dibawa kemana mana sahaja. Jimat! Murah sangat. Cx dah pakai dam setia selama setahun okay. Memang best!  Bila kita apply je dekat muka, ianya ringan sahaja. Tak melekit lekit macam sesetengah foundation. Whiterose skincare ni bila pakai rasa macam tepek bedak baby. Ringan je. Serius! Dahlah wangi! Cx suka betul bau whiterose skincare ni, bauan roses tau! 

Apa lagi yang best? Bila kita pakai dah keluar rumah tu kan, kena pula panas lit lit merelit, ini part paling best, whiterose skincare tak bercapok langsung! Serius cakap ni.  Jika sebelum ni cx pernah pakai foundation jenama lain, tapi Ya Allah,, bercapok, berat rasa bila apply dekat muka, bila panas, habis luntur mencair. Sejak tu tak suka pakai foundation tau! Serik. Habis muka. 

Cx suka sangat Whiterose Skincare ni sebab banyak sangat keistimewaan dia. Nak tau kandungan yang terdapat dalam whiterose skincare? Antaranya adalah ARGAN OIL, VITAMIN C dan SERBUK MUTIARA. Jom tengok kelebihan dua kandungan ini.





Banyak lagi kelebihan whiterose skincare ni sebenarnya kalau nak cerita, memang tak habis tau! Best sangat. Ajommmlah grab dan cuba seunit, gerenti puas hati! Serius tau! Tak rugi beli dan cuba. Sekarang ada PROMO MERDEKA RAYA tau! Ajomm grab yours now! ♥️ Boleh tekan link berikut tau;

Facebook:

Whatsapp:

Instagram:

Serlahkan Keayuanmu
Lahirkanlah Keikhlasan Dihatimu