Wednesday, July 13, 2011

Updated Heart's Feeling


Bismillahirahmanirahim
Assalammualaikum w.b.t

sharing number 38
hye everyone. today, my mood is not good for me. btw, sejak dua hari lepas mood tidak berapa nak baik sungguhpun dibibir terukir senyuman manis. :) lakonan duniawi kan.. 

try to put me in your heart


orite, aye taknak menceceh panjang.. just nak share apa yang tersirat disebalik kata-kata .. mungkin setiap sesuatu yang kita cuba share itu tidak sama di pemikiran dan penerimaan orang lain. so, if korunk ada something yang korunk rasa nak share .. silakan.. aye tak kisah. dunia kan.. tiap orang lain cara dan pemikiran. just accept it as a good thing to improve our self. 



‎:: try to put your self in the same shoes ::

‎:: kadang-kala kelukaan itu tidak kita sedari walaupun sebenarnya sudah parah memakan diri ::

:: never make a permanent decision based on temporary feelings ::

‎:: terciptanya dirimu adalah bukan kehendak Allah untuk disatukan dengan rusukku yang bukan kepunyaan dirimu ::


silent is more better than talk
"lahirkanlah keikhlasan daripada hatimu"

7 comments:

Taufan Bin Ribut said...

betul tu ^_^


Entri terkini : Patut lah kau femes ek?Pakai taktik kotor rupenye..
Entri sebelum :Bro,gua pon pakai p1 wimax gak lah!
Watch my video songs ^_^

cx's said...

Taufan Bin Ribut tq! :)

Rizwan Ewan said...

wa..! mcm sedih je entrini.. :) like 100x :) <3

NasZ said...

betul tu. kita selalu pk diri sendiri tanpa fikir ttg orang lain.

MOHD NASER.com

cx's said...

Rizwan Ewan : tq :)


NasZ : tq :)

Namee Roslan said...

saya suka penulisan awak. bagus2 ayat yang diolah.

cx's said...

Namee Roslan tq awak sudi leave your heart here. :) really appreciate it!