Sunday, August 14, 2011

BEN ASHAARI TANYA BLOG SAYA BEST TAK ?

Bismillahirahmanirahim
Assalammualaikum w.b.t

sharing number 44
join segment otai plak ! yehuu~

Santai Bersama BEN ASHAARI
click to dancing without music

TUTUP 
6 PETANG ,
14HB OGOS 2011

Segment lagi segment
"lahirkanlah keikhlasan daripada hatimu"

77 comments:

Wannie Ariffin said...

terjah blog best ni...
saya join jgk

http://shazwanieybubblebloggie.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

H.J said...

blog ni best...header je blur tak nampak tuan gambar..ahaha

haslinda said...

hai... linda dtg dr segmen mr ben... :)
suke la blog ni. kemas sangat...

jom tgk blog linda best tak???

http://cthaslinda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

el-janna said...

mesti la bes chaza^^

http://bbyuya.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Cik LuLu SweeT said...

salam perkenalan dari cik lulu

http://kasihmu-mahizan.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

yayaconan said...

jemput singgah :)

http://cikdayaconan.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Aku DaN SeSuAtU said...

colourful blog:)

selamat bepuasa

http://cheritasesuatu.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Sekamar Rindu said...

salam...

abg ben antara blogger yg terkenal dan paling aktif di negara kita..saya sangat kagum dengan beliau.

Mr.Baiz said...

hye...selamat bersegmen ya..saya pun join jugak..

http://mrbaiz.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

osHin said...

singgah ke blog best :)

Cik Nisa said...

kemas blog dye . best :)

http://nisagadis.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

misz sheyla said...

singgah blog best :)

http://miszsheyla.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

mane button follower kamu =,=''

Izzul Amir said...

singgah sini dr segmen yg sama ;)
gelapnye blog..haha

Cik Meifaa' said...

saya singgah sini..

http://gift4blogger.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Cik Purple Pinkypuff said...

singgah dari segmen BA, salam ukhuwah.. jemput ke blog saya yg tak seberapa tuh..:] BEN ASHAARI TANYA BLOG SAYA BEST TAK ?

maszull said...

salam mama dtg sini jom dtg blog mama...

http://maszull.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Rahman Mohamed said...

~sesi melawat blog .. ~
sila2 la melawat saya ye

ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak

salwaismail said...

hi! saya singgah dari segmen yang sama! :D

http://salwaismail.blogspot.com

http://salwaismail.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Asyikin said...

join dan follow awak ^_^

http://rushnurul.blogspot.com/2011/08/blog-saya-best-tak.html

Mohd Hazwan Hashim said...

tengok sini kot2 ada yg best :)

Luqeem™ said...

snggah..tgk blog yg bakal jd best ni

jom singgah :)
BA:Blog saya best tak?

Nurhasliza Jeffry said...

Hellopp! Datang ngintai-ngintai belog beshh ni. :D

http://belognurhasliza.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Queen F said...

hai cx! :) saya datang singgah :)

Maya Lisa said...

sayang..blog sayang best.... header ayag nap ekabur yanggg...

Nadzirah K. said...

woot2..datang sini & follow skali :)
http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

kinn said...

blog ni best okay! ;D

vintage necklace :)

Anis Athia said...

singgah sini..jom tengok blog anis best ke x? hehehe

http://anisempoi.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

W a n a Eiskay said...

Thanks singgah belog Wana tau. Singgah belog best ni jugak :D

http://belogwanaeiskay.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-belog-saya-best-tak.html

Btw about soalan u, wana jawab kat sini ek.
Bukan sayang, ejaan nama tu kan lain :)

❤nur' amalina❤ said...

wuuu..
dterbg kn angin ke cni..
http://armalchentaputera.blogspot.com/2011/08/segmen-ben-ashaari-tanya-blog-saya-best.html

Cik Eka said...

hai awak..terjah sini

Amoi said...

balas kunjungan kt blog best ni..
amoi dah follow :)

AiDa SyaFiQa said...

aida singgah sini :)
blog comel!

AiDa SyaFiQa said...

thumbs up!!!

zoe said...

hai, im following u. BW here. nice blog!!! :)

ked said...

ponpon!!
dah abg ben tny, kte kne la jawap..
best wooo..
hehehe

Run Away said...

salam...kenal ye...;d

cik farah said...

balas kunjungan :) blog ni besttt! terbaekkk *ikut dalam cite boboiboy* hehe

http://dyadiyana.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

ザイダツアズニ said...

salam ramadhan

datang dari segmen AB

belog comey sangad +++++

jom singgah sini

http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/

☀ Izzaty Hedry☀ said...

singgah dri segmen abg ben ..=)

http://cekedismanis.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Dynda said...

hiks! comel la blog ni.. sukeeee :')

Mohd Syahidi said...

salam....
terjah menerjah blog yg beshh nie....
from segmne abg ben...

http://sa-xi-di.blogspot.com/2011/08/al-kisah-ben-ashaari-tanya-blog-saya.html

Mohd Syahidi said...

salam....
terjah menerjah blog yg beshh nie....
from segmne abg ben...

http://sa-xi-di.blogspot.com/2011/08/al-kisah-ben-ashaari-tanya-blog-saya.html

udin said...

salam kenalan.. peh! warna warni background blkg.. but it's okay.. hurmm.. keep it up.. :)

p/s: sedey tak sempat nak join.. :(

http://budaklogam.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Miss Nadya said...

nad tak join tapi datang nak tengok blog ini..salam perkenalan dan selamat berpuasa..^^

new entry :: Day 07 - A picture that makes you laugh

cik Beskod said...

salam perkenalan :)

Nizam Ijam said...

blog ni best...

Famili Ceria said...

balas kunjungan ke blog yang memang best...

Entri Menarik Di Sini:
Menarik!! Gambar Rusuhan Di UK Apabila Diphotoshopkan..

Belog Sambal Belacan said...

terjah di sini blk...

hazirah kasimon said...

saya singgah saya singgah~~wah kewl.sye ske wrne strong black ^^ salam ukhwah

lisa lis said...

salam...

singgah sebentar...
folwow ni...

http://miszdejavu77.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

hanyzham hadny said...

OST SINNGAH SAHUR
c/o singgah-singgah...
singgah sahur...

kalo nak blog ni jadi lagi best..
letak blog saya dalam bloglist awak

CikMiMiey said...

singgah belog besh kat sini gak :)

header kamu pon cantekk pe dear ^^

btw , CM folo yer , camat kenalan

Nalisa Syahira said...

hye blog best .

Nalisa Syahira said...

hye blog best .

Hadablogspotlive said...

thank you cx singgah blog hada.. op yerk t hada nak join segmen cx punya..cam best sgt..lgpun dah lama dah xdpt kad raya..ihihi..salam kenal dan persahabatn ok ^^

c i k a n a said...

singgah sini balas kunjunga =D

http://anasweetblueberry.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

ninie_azriena said...

datang singgah dari segmen abg ben..
salam persahabatan dan selamat berpuasa dari ninie untuk empunya blog..

blog best..eppy blogging ya (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

ninie_azriena said...

datang singgah dari segmen abg ben..
salam persahabatan dan selamat berpuasa dari ninie untuk empunya blog..

blog best..eppy blogging ya (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Acik said...

best!
lawa lar lambang uitm pusing2 tu ... camne wat tu?
:)

http://pimpintangan.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

mindaKhayaLan said...

balas kunjugan...
uitm dihatiku..tu yang best pasal belog ni..hehehe

Zul Fattah said...

terjah dari segmen yg sama...
saya suka...suka sangat blog ni..
best...

already follow u..

http://zulfattah.blogspot.com/

Mohd Hakimi Zulkifly said...

MHZ buat kunjungan balas..
Blog yg best..hitam tampak sangat 'elegant'
Menarik dan kemas..
MHZ pon dah follow blog ni..'happy blogging'

http://mhzmc.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

AzatLazat said...

thanx singgah
:)
singgah cari blog best pulak

NasZ said...

blog ni simple dan senang loading. i like. hehe.

MOHD NASER.com

azlina_muhammad said...

salam...sy xsempat nak join segmen abg ben..tapi sy tetap nak blogwalking...nice blog n done follow u....n jemput melawat blog sy...http://azlinamuhammad.blogspot.com/2011/

::Miss Hearty:: said...

datang jenguk belog yg best !! :) heeee~


http://heartylolipop.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

^ C.e.n.g.k.i.h ^ said...

hit u back..memang sejuk mata memandang :)

Emilly Amisa said...

suke background :)

FYA PELANG! said...

pergh ! ramainya da komen !! mantap :) tengs sudi komen di blog fya :) nnti, jgn lpa dtg lg :)




jmput jgk join sgmen :)

Nur Eyda said...

Jalan-jalan dari segmen Abg Ben tanya blog saya best tak...
Nice too know u!...salam perkenalan...salam ramadhan...heee

jemput datang sini..

http://simatapanda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

.*.WiE.*. said...

jalan-jalan ke blog best ni dari segmen bro ben.. salam perkenalan dan selamat berpuasa..

Lulu Caldina said...

Hai awak!! :)

Owh, akhirnya lulu berjaya sampai ke sini terjah semua blog yang join segmen encik ben ni..

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

wahida idris said...

waahhh, blog ni best!

sory terlepas train pulak. huhu

aku dan segalanya said...

singgah dari segmen BA

http://segalanyaaku.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Ashraf Jalil said...

dah lame nak tanye.. "cx" tu short form utk ape? :D

~AmyLiana86~ said...

hai..salam perkenalan..amy datang singgah blog2 yang best.n xlupa folo sekali...blog amy best tak??

http://amyliana86.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Fad said...

Best..hehe..hai!!!cikgu fad dtg..thanks dtg blog cikgu...have a nice day..cikgu follow sini..jom kenal2...