Monday, August 15, 2011

Offer : siapa nak kad raya daripada CX?

Bismillahirahmanirahim
Assalammualaikum w.b.t

sharing number 39
STICKY POST
hye peeps. ramai tanya mana cx pergi. *padehal sorang jerk tanya. kah3. okay. entry sangat simple. SIAPA NAK KAD RAYA DARIPADA CX? sila angkat tangan!!! okay, senang cite, follow the step. i'll choose by random.org .. you are lucky person? so, you will get it :) 

1. buat entry bertajuk "(nama korunk) nak kad raya daripada CX!!"
2. letak header cx kat entry anda dan link ke entry ni.
3. cerita sedikit berapa riban korunk pernah dapat kad raya? 
4. tinggalkan link entry tersebut dekat kotak komen entry ni ye. 

p/s : 
kad raya disediakan hanya untuk 11 orang sahaja.  if  you are lucky, you will get it :) 
ditutup pada Isnin 15 Ogos 2011 tepat pada pukul 8:00 pagi. 
*sentap ar kalau takde yang sudi. hahah. 
okay baii~



ampun maaf dipinta. selamat hari raya!
"lahirkanlah keikhlasan daripada hatimu"

22 comments:

Saiazuan said...

nak nak nak~

cx's said...

@Saiazuan sila sila sila :P

Bumblebee said...

pose x pnoh, ko nak raya an? meh duet raya..hahaha~

My Name is Mar said...

http://musicbrilliant.blogspot.com/2011/08/musicbrilliantcom-nak-kad-raya-dari-cx.html

bombay said...

join!;)

http://bombay-913.blogspot.com/2011/08/bombay-nak-kad-raya-dari-cx.html

+ cik | ezatiee + said...

joined. hehe..

http://zatieebayim.blogspot.com/2011/08/zatieebayim-nak-kad-raya-dari-cx.html

Ku Azhar said...

hehehe bkn xnk join...xperasan la :p

fahmie firas said...

Best entry nie
Salam kenal,
nice blog,
done following you,
Kalau free jemput singgah ke blog saya,
Bagi komen and nasihat ok.
http://fahmiefiras.blogspot.com/

Razif Razak said...

http://razifrazak92.blogspot.com/2011/08/razif-nak-kad-raya-dari-cxhehehe.html .....nak gak..ngeee~~

urzain hussain said...

nak2..
pos laju jewp..
hehe..(^^,)

maszull said...

sori cx's....mama nak kad raya jugak yer....

http://maszull.blogspot.com/2011/08/mama-maszull-nak-nak-kad-raya-dari-cx.html

momoe love said...

cx... moe nak kad raya dari cx.. heehehhe.... jangan lupa bagi moe kad raya tau tau.. hehe

aten qylah said...

aten join yerp :)

http://gulahatiqyla.blogspot.com/2011/08/fatin-aqilah-nak-kad-raya-dari-cx.html

"Aku"....Nurul Azren said...

cik reen join jugak...
suda lame follow kamoo..
ID Folower : NurReen

http://duniacikreen.blogspot.com/2011/08/cik-reen-nak-kad-raya-dari-cx.html

Hadablogspotlive said...

http://teamohada.blogspot.com/2011/08/Hada-nak-kad-raya-dari-cx.html

Hadablogspotlive said...

http://teamohada.blogspot.com/2011/08/hada-nak-kad-raya-dari-cx.html

mary ann ;) said...

nak kad raya jugak ;)

http://mynameismryna.blogspot.com/2011/08/cik-mary-ann-nak-kad-raya-dari-cx.html

Murnie said...

munie nak juge cx!!!
hehe

http://cutesahaje.blogspot.com/2011/08/murnie-nak-kad-raya-dari-cx.html

syazwani 'atiqah said...

http://applehijou.blogspot.com/2011/08/syazwani-atiqah-nak-kad-raya-dari-cx.html


CX,,,kite nak kad raya dr CX...

memey gadis ceria dominic said...

memey nak kad rya jgk..
memey join...
http://cgadiscinabajauloveryeowook.blogspot.com/2011/08/memey-nak-kad-raya-daripada-cx.html

Sekamar Rindu said...

salam...

saya nakkk

budak.bandung.laici said...

http://budakbandunglaici.blogspot.com/2011/08/bbl-nak-kad-raya-dari-cx.html

BBL nak kad rayo jugak...