Thursday, August 4, 2011

Salam Ramadhan : Doodle

Bismillahirahmanirahim
Assalammualaikum w.b.t

sharing number 9
hye peeps! Alhamdulillah kita dah melepasi 4hari berpuasa.  Jom Taraweh!  Tapi sebelum tu, aye nak share doodle aye kali ni. :) jangan gelak tau.  Tak cantik pun.  Baru belajar cara buat pakai power point.  Nak tahu siapa ajar? nah terjah firdani love story .. aye sangat suka blog beliau sebab banyak doodle comel! hehe :)

oke tak? hehe
haa. camne? okay tak doodle aye ni? reti buat bahagian muka je .. bahagian badan belum reti. kih3. thank a lot to Firdani.  Korunk nak tengok koleksi doodle beliau? nah tekan SINI .. dan nak juga tahu camne buat doodle pakai power point? nah tekan plak SINI .. kreatif kan beliau, bile guna power point untuk buat doodle? huhu. best tau. cetry k! :) tata~

Teraweh memupuk erti cinta kepada Allah
"lahirkanlah keikhlasan daripada hatimu"

6 comments:

Cik Bell said...

comel per..
kira okehla nie utk pertama kali cuba kan..
hehe ;)

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

nak satu..buatkan satu..nak..tp fee buat tade seni lngsung..sumpah buruk! huhuh..nak jugak doodle, ta kisah yg camne..jnji dpt doodle..boleh kan wat kan satu utk kita :D

Wanie Asri said...

mcm bestt jerkk,,,nk try lar,,comeeelllll

AnaAnis.MUsliMah said...

omeii2x^^

shasa_fiez said...

kuit2... hehe..
salam ramadan..

Wanie said...

hehehe..senyum je tengok..:P
first time buat mmg la..
suruh bg pendapat kan..
bulu mata tu aye kena nyorok blkg mata, baru tak nampak muncul depan mata..keke
yang lain ok dah, tudung tu kena besarkan lagi..haha

nanti buat wanie bagi komen lagi k :)