Monday, August 15, 2011

STEP 2 SEGMEN SIMPLE : TEMA WARNA SAMA DENGAN SAYA

Bismillahirahmanirahim
Assalammualaikum w.b.t

sharing number 46
kali ni cx kena follow step 2 untuk segmen NasZ :) jom kawan-kawan, teman cx cari rakan-rakan blogger yang tema warna blognya sama dengan cx :) macam susah jerk kan.. yelah, cx punya blog colorful kot :) tapi takpe, ayuh kita mulakan~ 


5. http://jiwamemberontak.blogspot.com/2011/08/segmen-simple-nasz-cari-blog.html
6. http://nokakashichi.blogspot.com/2011/08/segmen-simple-nasz-cari-blog.html
7. http://selendanqpelangi.blogspot.com/2011/08/segmen-simple-nasz-cari-blog.html
8. http://rossmerahjingga.blogspot.com/2011/08/segmen-simple-nasz-cari-blog.html
9. http://miraluvly.blogspot.com/2011/08/segmen-simple-nasz-cari-blog.html

okay. cx dah jumpa kembar yang background depa colorful macam cx. so, inilah hasilnya. terima kasih korunk cuz menyenangkan kerja cx. hahah. okaylah, NasZ cakap akan dipilih dengan cara random.org... so, confirmlah cx tak terpilih sebab tak pernah lucky. so, kene terima kenyataan yang cx ni unlucky. kui3. ok bye~

langkah pertama itu adalah percubaan
"lahirkanlah keikhlasan daripada hatimu"

3 comments:

Lavender Lassie Roses said...

Xley jadik2..susah nak carik blog kaler same sebab de manyak color...so decide nak amek yang colorful je..So, awknye blog tersenarai dalam blog saya yer.. :)

amirahrosli said...

senarai jugaK! ^^,

Aishah S.H said...

singgah sini cari kembaq :D kembaq kalerpul lah kiter..so u r listed. salam satu uitm, uitm dihatiku :)