Wednesday, February 29, 2012

29 februari 2012

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ


hye peeps!! wow! 29 Februari 2012 lah. jarang-jarang kita bertemu dengan tarikh ni. 4 tahun sekali kan? :) kepada sesiapa yang lahir pada tarikh ini, sangatlah beruntung. heheh. sedihlah mereka dengar bila cx cakap beruntung. :p .btw happy birthday kepada mereka yang lahir atau pun menyambut hari lahir pada hari ini. korunk memang special :) 

cx saja jerk buat entry untuk tarikh ni, bukan selalu kan? :p so nothing to share lah, saja mengarut dekat blog yang dah bersawang ni. heee. hari ni pun cx banyak benda perlu dibuat, yelah kan, cuti semester untuk pelajar UiTM degree kan dah nak habis. so, hari ni, cx nak pergi kemas rumah sewa. :) seronok sangat sebab dapat rumah lama. hehee. okaylah kawan-kawan. bye! :)

quotes:
‎:: one of the hardest things in life is watching the person you love, love someone else - MNH ::

love you as you wish
"lahirkanlah keikhlasan dihatimu"

1 comment:

maszull said...

assalamualaikum CX'S...selamat hari lahir pd mereka yg menyambut hari lahir pd hari ini...:)