Monday, July 2, 2012

the typing of the dead

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

hye peeps! today dah habis dua paper final. moga-moga membuahkan hasil yang lumayan . hehe. insyaAllah. so today sangat mencabar kehidupan. macam-macam hal. nak marah pun tak guna. so, just let it go. okaylah, dah lama tak main game. so main game lagi baik. dulu sangat addict dengan game ni. then lappy ada problem, terus hilang.. then sekarang, dapat download kembali. then? memang tak jadi kije lainlah kan.. menghadap dia je. huhu. dahlah tak boleh pause. haha! tewaskan zombie bermati-matian! yeah! ;p


and the result? haa. hamek! huhu. tapi kan. tiap kali cover chapter 5 (macam study plak. huhu) .. mesti mati. sakit hati betul. chapter 5 ni tak boleh typo sikit, confirm mati. huh! okay kawan-kawan, main game typing of the dead ni memang memberi kesan yang baik bagi sesiapa yang tengah marah. kasi bunuh itu zombie habis-habisan. huhu. #kbai

tenangnya jiwaku dengan adanya kamu
"lahirkanlah keikhlasan dihatimu"

No comments: