Saturday, July 14, 2012

Wang Kertas Malaysia Siri Terbaru

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

duit kertas Malaysia akan kembali dengan wajah baru. mungkinkah baju baru bagi hari raya? hehe. apa-apa pun, tak sabar nak dapat simpan duit siri baru ni. yelah, memula dapat mesti eksaited.. orang lain tak dapat lagi kann. kononnya la dia je yang dah dapat. padahal dah berlambak duit tu merayau ke serata negeri dalam Malaysia *soon. :) an an an :)



macam mana kawan-kawan? cantik? cx suka sebab colorful. hehe. nak pegang RM20 tu. hehe. macam duit RM10 dulu-dulu. RM10 pula dah bertukar warna. murtad ya? heheh. okaylah. sila jangan izinkan cx mengarut. sebelum itu, duit-duit ini ada ciri-ciri keselamatannya ya. kalau nak tahu, pergi click sumber. :) orite .. fyi, duit-duit ini semua akan mula dikeluarkan pada 16 Julai 2012. :) sekian. selamat hari raya! eh! haha #kbai


i love money *haha
"lahirkanlah keikhlasan dihatimu"

3 comments:

ejulz said...

pergghhh.. bnyk berwajah baruu.. hehe




Hadiah menarik;
TEMPAT PERTAMA : Barang Sophie Paris bernilai RM50 dan ke bawah.

TEMPAT KEDUA : Barang Sophie Paris bernilai RM 25 dan ke bawah.

TEMPAT KETIGA : Barang Sophie Paris bernilai RM15 dan ke bawah.


Kalau sudi join segmen pertama ejulz k..
http://kampung-kameq.blogspot.com/2012/07/segmen-menangi-hadiah-sophie-paris.html

keri ikhwan said...

ni agak2 mesin cash deposit bleh terima tak ni ? :P

maszull said...

assalamualaikum cx...menarik ..:)