Sunday, August 5, 2012

UiTM RESULT

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ



hye peeps! kali ni saja nak share cerita. :) kelmarin sangat mengantuk ya di pejabat. terlalu mengantok tahap dewa punya.  tapi actually salah sendiri sebab tidur lambat. yalah kan, 3 ogos 2012 merupakan tarikh keramat bagi pelajar UiTM yang mengambil ijazah dan keatas. result keluar! kebiasaannya jika tarikh result esok, tepat jam 12:00 tengah malam sebelumnya, UiTM akan send ke email rasmi kita. tapi kelmarinnya, asyik refresh tapi tak dapat-dapat. jenuhlah dan setia menanti walaupun mata sangat mengantuk. at last jam 3:30 pagi if tak silap. tiada perasaan langsung dalam hati bila dapat email. huhu. macam bagus je result kan? aahahaha. tapi alhamdulillah . sangat tak sangka. inilah pointer yang cx rindukan :) alhamdulillah. thank you Allah. 

kepada rakan-rakan yang dapat ANUGERAH DEKAN.. cx ucapkan TAHNIAH SETINGGI-TINGGI TAHNIAH kepada kalian. :) big hug for all of you >.<

utamakanlah ilmu
"lahirkanlah keikhlasan dihatimu"

No comments: