Tuesday, January 31, 2012

Bloglist CX - Februari 2012

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

hye peeps. FINAL ENDS. tetiba kan? haha. okay. disebabkan cx dah habis final dan sekarang bermulalah untuk warm-up kembali dengan blog. kembali update entry even sedikit demi sedikit. still tak ada masa even dah dua minggu cuti bermula :) okaylah. mari join ya kawan2. :) 


1. terbuka kepada followers

2. create new entry with title  'BLOGLIST CX - FEBRUARI 2012'

3. put my header cxopportunities above and link to this entry

4. put your link at my comment box
*bloglist CX entry
*not spam link

5. due date/time:
31 Januari 2012
11:59 pm

seperti biasa, setiap bulan akan berganti orang. tapi kali ni, cx open untuk semua. sepuluh kali korunk nak join pon boleh. hehehe. :) okay bye! 

ceriakan hidup anda dengan kesucian hati
"lahirkanlah keikhlasan dihatimu"

Potrait Sendiri - lukisan tutup botol

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ


huntonglah kan orang berjiwa seni. anugerah tuhan bila tangan kreatif. :) best. bila agaknya potrait cx leh terpapar camni? hehehe angan-angan sungguh! huhu. 

hargailah anugerah Allah
"lahirkanlah keikhlasan dihatimu"

Monday, January 30, 2012

Lelaki + Warna = Rahsia?

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

hye kawan-kawan. cx saja jerk tiba-tiba rajin nak share tentang rahsia warna bagi lelaki. tapi jangan percaya sangat ya. saja suka-suka tidak mengapa. :) warna kegemaran korunk apa? ayuh selidik rahsia disebaliknya.


Merah
Melambangkan tenaga fizikal. Dari segi kebaikannya dia melambangkan bahawa pemakainya dapat menyelesaikan kerja-kerjanya. Aspek negatifnya ,ia melambangkan bahawa pemakainya memaparkan paksaan dan keagresifan .Merah juga berkait denagn tenaga seksual ,juga kemarahan. 

Kuning
Ini adalah warna tenaga mental dan berkait dengan penarian intelektual dalam berbagai bidang. Ia adalah warna yang baik untuk sesiapa yang cuba berfikir dan menumpukan perhatian terhadap sesuatu, tetapi bagi setengah orang ia di anggap warna yang memaksa. Ada juga mengaitkan kuning dengan sikap pengecut. 

Ungu 
Ia adalah warna peningkatan spiritual dan tanda memahami apa yang tersembunyi .Orang yang memakai warna ini di katakan mempunyai pengetahuan khas dalam bidang kerohanian. 

Hijau
Warna ini adalah kombinasi kuning dan biru. Ia di anggap warna alam .Ia berkait dengan pertumbuhan dan pembaikan dan di anggap warna yang baik untuk mereka yang bekerja dengan benda; benda hidup dan yang menolong atau mengubati orang lain. Sekiranya korang sakit, adalah baik memakai warna hijau kerana ia menolong tubuh untuk mengubati diri . Ia juga warna yang baik untuk berehat dan menenangkan fikiran . Warna hijau di kaitkan dengan cemburu. 

Hitam
Ia adalah warna yang melambangkan dukacita dan ketakutan. Ia juga melambangkan sifat sofistikated dan boleh menyesuaikan diri.

Coklat
Ia tanda banyak wang . Ia juga tanda pengasih ,dan mempunyai prospek masa depan . Jika mahu banyak wang, ada yang menyarankan agar memakai warna coklat. 

Putih
Melambangkan kesucian dan kesegaran. Ia simbol seorang yang ingin memulakan hidup baru. Ia ibarat kain kanvas yang menunggu lakaran seorang artis. Ia juga melambangkan kebersihan dan kebolehan professional. 

Jingga
Ia adalah campuran merah dan putih . Ia melambangkan sifat kewanitaan. Ia melambangkan cinta, kelembutan dan juga perasaan.

Oren
Warna ini adalah campuran merah dan kuning . Ia melambangkan kekuatan kerana ia menggabungkan tenaga fizikal warna merah dan daya mental warna kuning . Warna ini melambangkan pencapaian dan pembelajaran tetapi ia di anggap warna yang amat kuat dan pelik bagi setengah setengah orang.

serlahkan dirimu dengan keindahan
'lahirkanlah keikhlasan dihatimu"

Terima Kasih MUSICBRILLIANT.com

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

hye peeps! yeah. finally blog berubah wajah. nampak tak? aishhh.. kecik aty korunk tak perasan. inilah hasil sentuhan Master Art oleh MAR! terima kasih banyak-banyak sebab sudi nak design blog cx yang cikai-cikai ni. apa pendapat korunk? hehe. :) 

MAR yang HOT! huhu

Header Baru :)
Back To Top Icon
Button

last but not least... TERIMA KASIH BANYAK-BANYAK kepada MUSICBRILLIANT.com :) love you more larh derr. jasamu amat cx kenang sampai bila-bila. semat jerk kat hati sampai hujung nyawa. wah! kelas kau jah! huhu. 

terima kasih daun keladi
"lahirkanlah keikhlasan dihatimu"

JANGAN DENGKI - pesan DHMFK

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ



Sesiapa yang BANTU ramai orang untuk berjaya, insya-Allah dia akan mudah berjaya. 
Sesiapa yang DENGKI orang yang berjaya, dia sukar untuk berjaya. 

Dengki berpunca daripada hati kotor yang banyak syaitan bertapak dihatinya. 
Orang dengki sukar bahagia, rezeki sempit, mudah sakit, wajah hodoh, solat tak khusyuk, Allah benci dan kawan akan menjauhkan diri.

KECUALI yang sama-sama busuk hati.  Hakis dengki dengan berdoa agar Allah buang sifat mazmumah, solat taubat, istighfar banyak-banyak, doakan orang, maafkan orang, bantu orang dan yakin jika memang rezeki kita, tiada siapa dapat ambil daripada kita.  Allah Maha Adil dan Maha Penyayang.  

Moga Allah jadikan kita orang yang bersyukur dan redha.  
Wassalam.

bersihkanlah hatimu
"lahirkanlah keikhlasan dihatimu"

Kenapa Allah Temukan Kita dengan Orang yang Salah?

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ


1. memang ALLAH sengaja menemukan kita dengan orang yang salah supaya apabila kita bertemu jodoh yang sebenar,masih ada rasa syukur kita pada ketentuanNYA.

2. memang ALLAH sengaja menemukan kita dengan orang yang salah supaya kita dapat menjadi penilai yang baik.

3. memang ALLAH sengaja menemukan kita dengan orang yang salah supaya kita sedar bahawa kita hanyalah makhluk yang sentiasa mengharapkan pertolongan ALLAH.

4. memang ALLAH sengaja menemukan kita dengan orang yang salah supaya kita dapat KASIH SAYANG YANG TERBAIK,KHAS UNTUK DIRI KITA.

5. memang ALLAH sengaja menemukan kita dengan orang yang salah supaya kita sedar bahawa ALLAH MAHA PEMURAH & PENYAYANG kerana mengingatkan kita bahawa dia bukanlah pilihan yg hebat untuk kita dan kehidupan kita pada masa depan...

6. memang ALLAH sengaja menemukan kita dengan orang yangg salah supaya kita dapat mengutip pengalaman yang tak semua orang berpeluang untuk mengalaminya.

7. memang ALLAH sengaja menemukan kita dengan orang yang salah supaya kita jadi MANUSIA YANG HEBAT JIWANYA.

8. memang ALLAH sengaja menemukan kita dengan orang yang salah supaya kita lebih faham bahawa CINTA YANG TERBAIK HANYA ADA BERSAMA ALLAH.

Bersyukurlah akan kurniaan Allah
"lahirkanlah keikhlasan dihatimu"

Sunday, January 29, 2012

TERIMA KASIH FOLLOWER ke-888

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

hye kawan-kawan. cx nak ucap jutaan terima kasih kepada followers cx yang sudi follow. tak kisahlah korunk follow sebab apa pon. terima kasih banyak-banyak. kali ni cx nak berterima kasih kepada follower cx yang ke-888. pada cx, nombor 8 memberi banyak makna dalam hidup cx dan ianya mengingatkan kepada seseorang. :)



beliau adalah NURNAZURAH JIMAN. terima kasih adik! :)  blog beliau? boleh klik coret coret :3 di http://shared1897.blogspot.com/ :)

kehadiran anda menyinari hidup insan lain
"lahirkanlah keikhlasan dihatimu"

Kelembutan dan Ketegasan Wanita

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ


hye peeps! :) semoga sihat sentiasa dan selamat datang ke blog cx. heheh. welcome! okay, cx ada baca satu entry from An Najwa's blog. beliau menyatakan tentang 'dalam kelembutan ada ketegasan' .. cx sangat suka entry beliau sebab apa yang beliau katakan tu, ada benarnya. *bergantung kepada penilaian masing-masing ya  :)

wanita diciptakan lemah kerna terciptanya wanita adalah daripada rusuk kiri si lelaki. tetapi haruslah kita tidak memandang rendah kepada wanita sebaliknya sentiasa berterima kasih diaatas kurniaan Allah kepada kaum Adam yang sentiasa memerlukan wanita dalam hidupnya dan sebaliknya.  Hargailah wanita anda :) 

Kau digelar sebagai penyeri dunia
Hadirmu melengkap hubungan manusia
Bukan sahaja dirindui yang biasa
Malah Adam turut sunyi tanpa Hawa

Akalmu senipis bilahan rambut
Tebalkanlah ia dengan limpahan ilmu
Jua hatimu bak kaca yang rapuh 
Kuatkanlah ia dengan iman yang teguh

Tercipta engkau dari rusuk lelaki
Bukan dari kaki untuk dialasi
Bukan dari kepala untuk dijunjung
Tapi dekat dibahu untuk dilindung
Dekat jua di hati untuk dikasihi
Engkaulah wanita hiasan duniawi

Mana mungkin lahirnya bayangan yang lurus elok
Jika datangnya dari kayu yang bengkok
Begitulah peribadi yang dibentuk

Didiklah wanita dengan keimanan 
Bukannya harta ataupun pujian
Kelak tidak derita berharap pada yang binasa

Engkaulah wanita istimewa

Sedarilah insan istimewa
Bahawa kelembutan bukan kelemahan 
Bukan jua penghinaan dari Tuhan 
Bahkan sebagai hiasan kecantikan

Hargailah Wanita Anda :)
"lahirkanlah keikhlasan dihatimu"

Petanda Anda Bersedia untuk Berkahwin

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ


Rela Berkongsi
Rela berkongsi bermaksud anda bukan hanya sanggup dan telah bersedia untuk berkongsi kasih, sayang dan cinta diantara anda berdua tetapi, ia jauh meliputi lebih banyak aspek dalam kehidupan seharian anda. 


Boleh Berfikir Secara Terbuka
Boleh berbincang dengan baik dan tenang sesama anda berdua ketika sesuatu perselisihan berlaku.


Sanggup Bertolak Ansur
Anda berdua boleh bertolak ansur jika sesuatu pilihan atau keputusan kritikal perlu dibuat.


Bersedia Menerima Sifat Dan Tabiat Pasangan
Memang kita perlu akur, ketika bercintan-cintun dulu, semuanya indah-indah dan baik-baik belaka.  Setelah berkahwin nanti, sifat-sifat atau tabiat-tabiat yang selama ini tersembunyi dan tidak ditunjukkan secara terus ketika bercinta dulu, harus anda terimanya dengan hati yang terbuka. Memang tiada sesiapa pun yang sempurna di dunia ini. Pasangan anda pasti mempunyai kekurangannya yang tersendiri.


akan datangnya adam kepada hawa
"lahirkanlah keikhlasan dihatimu"

Cara Pikat Hati Lelaki

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ


1. Sentiasa tersenyum dan jangan bersikap sombong apabila berinteraksi dengan si dia.

2. Pandai memasak adalah ciri-ciri utama mengapa lelaki mudah terpikat dengan anda.

3. Berwatakan menarik (Persenoliti yang mampu mengugat hatinya).

4. Jujur dan sentiasa merendah diri.

5. Mempunyai tingkah laku yang baik dan lemah lembut.

6. Pandai dalam memainkan peranan sebagai seorang wanita ketika berada disamping lelaki yang anda minati.

7. Jangan terlalu mengongkong.

8. Bijak menyesuaikan diri dalam apa jua keadaan.

sumber : blog rojak

jadilah wanita solehah untuk lelaki yang soleh
"lahirkanlah keikhlasan dihatimu"

Sikap Wanita yang Disukai Lelaki

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ


1. Keanak-anakkan
Dalam batas yg wajar, sifat keanak-anakan seorang wanita menjadi daya tarikan di mata lelaki. Mereka berasa terhibur dengan keletah anda.

2. Penuh Pengertian
Sikap pengertian wanita membuat lelaki berasa dihargai dan diterima seadanya. Sikap ini tercermin dari perasaan mudah memaafkan,
memilih waktu yang tepat untuk berbincang masalah dan sebagainya.

3. Menghargai
Lelaki suka dihargai, dipuji dengan tulus ikhlas dan diberi kepercayaan. Penghargaan dari wanita membuat lelaki berasa bangga.

4. Menghormati Diri Sendiri
Lelaki suka dengan wanita yang menghormati dirinya sendiri sebagai seorang wanita, bersikap sopan dan mempunyai etika. Wanita yang menghormati dirinya sendiri mempunyai keyakinan dan tahu apa yg baik dan buruk diperlakukan oleh seorang lelaki terhadap dirinya.

sumber : Blog Rojak

sayangilah diri anda
"lahirkanlah keikhlasan dihatimu"

Saturday, January 28, 2012

alpanya manusia (ii)

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ



Kita sering merungut mengatakan Allah tidak adil apabila kita tidak dapat apa yang kita doakan.  
Adilkah kita kepadaNya.? 
Hanya dekat kepadaNya ketika susah, menjauhkanNya ketika senang?

-kunfayakun-

mohonlah keampunan daripada Allah
"lahirkanlah keikhlasan dihatimu"

alpanya manusia

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ



Jangan hanya inginkan lelaki yang baik selagi kita tidak menjadi baik, tetapi jadilah wanita yang baik sehingga kita diinginkan oleh lelaki yang baik.


adillah terhadap diri kamu
"lahirkanlah keikhlasan dihatimu"

Mata + Wanita = Cinta

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ



Kau tahu kecantikan wanita bukanlah dari pakaian yang dikenakannya 
ataupun bagaimana ia menyisir rambutnya. 

Kecantikan seorang wanita harus dilihat dari MATAnya, kerana itulah pintu hatinya. 
Tempat di mana CINTA ITU ADA


didiklah wanita dengan keimanan
"lahirkanlah keikhlasan dihatimu"

JADILAH ORANG YANG BIJAK : DHMFK

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ


Allah Maha Adil.  Kita semua adalah SAMA tapi TAK SERUPA.  
Semua orang PANDAI tapi ramai TAK BIJAKSANA. 

Orang pandai TAHU, yang bijak AMALKAN. 
Yang pandai SIMPAN yang bijak SAMPAIKAN. 

Yang pandai MUDAH MELENTING, yang bijak RESPON DENGAN HIKMAH. 
Yang pandai belajar daripada silap SENDIRI, yang bijak belajar daripada silap ORANG LAIN. 

Yang PANDAI pentingkan diri, yang BIJAK pentingkan orang lain. 
Yang pandai hebat di DUNIA, yang bijak hebat DUNIA AKHIRAT. 

Orang bijak tahu: 
dengan membantu orang untuk berjaya, kita juga akan berjaya. 
Bantuan Allah datang kepada orang yang membantu orang lain dengan ikhlas. 
Mari sama-sama kita menjadi orang yang BIJAKSANA. 
Wassalam. 

Pesanan daripada:


Lahirkanlah insan yang cemerlang melalui dirimu
"lahirkanlah keikhlasan dihatimu"

Friday, January 27, 2012

CINTA Manusia dari Allah

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

WAHAI KAUM ADAM..
Jika benar kau kasih & cintakan seorang HAWA itu ..

•.♥•Bawalah dia ke jalan Allah
•.♥•Nasihatilah dia
•.♥•Perbetulkan kesilapannya
•.♥•Jagalah dia dgn baik
•.♥•Kasihanilah dia
•.♥•Lindungilah dia
•.♥•Berilah kasih syg padanya
•.♥•Hargailah dia
•.♥•Ucapkan terima kasih atas kelebihannya
•.♥•Bersabar dengannya
•.♥•Terimalah & cintailah kekurangannya
•.♥•Jd IMAM terbaik & redhalah padanya

sumber : Pakdin Melaka

hargailah cinta kurniaan Allah
"lahirkanlah keikhlasan dihatimu"

the day after tomorrow

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

"The life of this world is made up of three days..
yesterday has gone with all was done..
tomorrow... you may never reach but today is for you.
So do what you should do today.." 

[Hassan Al Basri]

color your life with the right color
"lahirkanlah keikhlasan dihatimu"

Iman Ilmu Amal

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ



Rahsia terbesar dalam hidup adalah melewati hari ini dengan 

penuh makna tentang kasih sayang, 

ilmu, dan iman.

Karena dengan kasih sayang hidup menjadi indah, 

dengan ilmu hidup menjadi mudah, 

dan 

dengan iman hidup menjadi terarah.


amalkan ilmu yang bermanfaat
"lahirkanlah keikhlasan dihatimu"

Hidupkan Sunnah Nabi s.a.w

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ


::AMALAN SUNNAH HARI JUMAAT:: 

1. Mandi Sunat Jumaat
2. Memakai pakaian terbaik dan putih
3. Berwangi-wangian bagi lelaki
4. Memotong Kuku dan bercukur
5. Ber'itikaf
6. Solat tahiyyatul masjid
7. Mengambil saf hadapan
8. Menumpukan perhatian pada khutbah
9. Membaca surah Al-Kahfi
10. Banyakkan doa dan berselawat 


amalkan perkara yang baik
"lahirkanlah keikhlasan dihatimu"

Wednesday, January 25, 2012

#1'12 Wordless Wednesday : Karma

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ


izinkan karma itu berlalu
"lahirkanlah keikhlasan dihatimu"

terima kasih sayang

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

hye peeps! :) semakin lama tak update blog. heheh. kali ni cx kembali. even dah cuti semester tapi cx tak sempat nak update gara-gara hal famili yang tak dapat dielakkan. heheh. korunk apa khabar? semoga sihat sentiasa. cx tiada apa-apa yang nak dikongsi cuma nak cakap sesuatu .



HARGAILAH KEHADIRAN ORANG YANG MENYANYANGI DAN MENCINTAI ANDA SEBELUM SEGALANYA TERLEWAT DAN HANYA MEMBANGKITKAN KEKESALAN DIHATI .
cx :
terima kasih kerna kau hadir dalam hidupku :)

terima kasih sayang
"lahirkanlah keikhlasan dihatimu"

Tuesday, January 10, 2012

FINAL EXAM vs BLOG?

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

hye peeps! nothing to say. just wish me luck for my final exam. hehehe. tak sempat nak update bagai. :) nanti time cuti, kita sambung cerita pasal blog ya? korunk take care! yang final, GOOD LUCK too! :) FIGHTING! 


MAK TEMAH's said :
jangan buat kije gila time-time final exam ko menggila dengan blog. memang nanti result ko gempak and boleh tampal kat blog kan? terbaik! huhu *sorry

good luck everybody!
"lahirkanlah keikhlasan dihatimu"

Sunday, January 1, 2012

Happy Birthday My Dear Musicbrilliant

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

begin new chapter with simple entry about YOU. just wanna to wish HAPPY BIRTHDAY to MAR..  birthday beliau tiap-tiap tahun satu dunia sambut. heheh. 01.01.2012 untuk tahun baru ini juga :) semoga apa yang dihajati dapat dipenuhi. jadilah insan yang terbaik dikalangan mereka yang terbaik :) Insya-Allah.  jangan lupa daftar mengundi. hehehe. ;p


btw, HAPPY NEW YEAR 2012 peeps!! :)

CX :
hope so your wish will come true with the person you really need for your birthday. :)
*love story for 2012 begin

semoga MAR happy selalu
"lahirkanlah keikhlasan dihatimu"