Wednesday, June 5, 2013

Candy Crush Satu Empat Kosong

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

holla! da lama tak update entry dengan rasminya. cx sekarang dah jarang nak blogging sebab banyak benda yang perlu dilakukan. makanya, masa yang ada perlu dimanfaat sebaiknya. okaylah, kalian main game candy crush tak? siapa yang main mesti tahu tahap cabarannya. cx ni baru sahaja menjinak dengan game ni. memandangkan ada yang suruh cx main. senang nak minta ticket katenya. huhu. 


memang seronok main game ini tetapi ianya amat mengecewakan apbila berlakunya seperti yang diatas. huwaaa.. boleh sedih sepanjang ingin mencapai apa yang dipinta. fuh~ kalian yang main mesti tahu apakah perasaan yang cx rasakan. huhu okaylah, selamat berjaya kepada cx yang tak lepas-lepas lagi level satu empat kosong ini! huhu #kbai

semoga berjaya!
"lahirkanlah keikhlasan dihatimu"

4 comments:

ary_lee said...

Kata takada masa,tapi men game? Musykil2..

CXopportunities said...

hahah! bagi mengisi mase lapang jelah. huhu. lagipun game ni takde la 24hr kene online fb. ngee

dilla said...

heee mase i main game ni kan , i gune tablet . so i cepatkan je jam kat tablet tu trus dpt nyawa .miahaah

CXopportunities said...

cx pon buat mcm tu kt fon. haha! cengelat btl. ahahha