Wednesday, August 28, 2013

Kongsi Isteri

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

semenjak cx kembali aktif semula untuk update blog, cx juga mencari masa agar aktiviti biasa yang cx lakukan ketika bloggging dilakukan. alhamdulillah. step by step untuk addict semula dengan blog kesayangan :) korang macam mana? baiklah, dah baca tajuk? haaaa.. cx baca pon cx rasa macam aishlah. boleh juga isteri ada dua suami kan. 


Wanita itu seperti pengadil. Dia akan menentukan sama ada dia akan tidur dengan saya atau Kirmani,” kata Mwendwa.Kedua-dua lelaki itu akan membiayai kehidupan wanita itu dan anak yang akan dilahirkan pada masa depan.

begitu sekali kan? huhu. nasib baik cx ni orang Islam. Agama yang paling cantik dan suci. Allah izinkan sesuatu dan melarang sesuatu dengan bersebab yang kukuh kenapa serta mengapa. Alhamdulillah cx rasa apabila dilahirkan sebagai hamba Allah yang dipilih lahir dalam agama Allah iaitu Islam. 

nak tahu lebih lanjut? sila klik SINI. sumber daripada Ohsenyum.com :) 

Islam itu Indah
"lahirkanlah keikhlasan dihatimu"

4 comments:

oligo said...

Dunia akhir zaman ni, mcm2 yg boleh jd.

CXopportunities said...

tulah kan :)

Cik YuYu said...

apakah??? pelik2 ... dunia sekarang macam2 ada ... -_-"

Nyamuk Terbang said...

amboi terbalik pulak..kongsi isteri