Monday, October 20, 2014

Sejauh Mana Kekuatan Memori Wanita?

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم
اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Selamat pagi! Alhamdulillah masih bernafas.  Minggu lepas sangat sibuk.  Asyik berulang-alik sahaja Jasin-Melaka, Melaka-Jasin.  Agak letih tetapi demi keluarga yang bahagia, cx gagahkan jua. aicewah. ;)

Okay straight to the point.  Semalam sedang melayari laman sosial facebook cxopportunities, cx terjumpa statement mengenai wanita. Apabila cx baca sahaja, cx terus gelak. hahaha. ianya quite funny actually even it was a fact. Here it is;

credited
Selepas cx baca, cx kongsikan dengan encik suami ber'caption'kan 'hahahah, lawak!' ..huhu apabila encik suami baca, beliau pun gelak. Bukan lawak apa pun sebenarnya tetapi cx terkesan dengan style statement tersebut dipersembahkan beserta contoh yang sangat tepat dan sentap, hahaha!. Terus teringat lawak ker der daripada Harith Iskander. huhu. Siapa pernah tengok? Mesti korang setuju . Pada cx, cx sangat setuju. huhu kbai

Wanita itu Anugerah
lahirkanlah keikhlasan dihatimu

5 comments:

Amy J said...

saya takut saya x faham.. tapi dari apa yang saya faham, benda yang orang buat, dia akan ingat sampai bila2. and sampai masa, dia akan sembur habis-habisan..

Mar Mansor said...

ada kalanye perkara yang memberi kesan kepada kita,kita akan ingat & susah nak padam..cayalah kan..memori pompuan ni..unless dia menghidap amnesia

Khai♥Rin : anies said...

ada betul nyer tu.... so take note la wahai lelaki ya ;-)

Fuza Musa said...

HAHAHA...Good one CX

Jazz Lover said...

Hahah. True story.